Lilahagyma saláta
Hozzávalók - 1 személyre:
5 dkg lilahagyma (1 közepes fej - CH 4,2g)
só (CH 0,0g)
kevés olívaolaj (CH 0,0g)
ízlés szerint ecet (CH 0,0g)
A hagymát megtisztítjuk, majd félkarikára vágjuk. A karikákat kézzel szálakra szedjük, alaposan lesózzuk, kevés olívaolajjal és ízlés szerinti mennyiségű ecettel elkeverjük. Azonnal fogyasztható, de én jobban kedvelem, ha van pár órája összeérni az ízeknek...ekkor ugyan kicsit szottyosabb lesz...lásd az alábbi képen, konkrétan egy fokhagymás libamáj és némi graham naan kisérőjeként.
CH összegző:
1 adag saláta: 4,2 gramm
1 adag saláta: 4,2 gramm
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.