2011. augusztus 11., csütörtök

Füstölt sajtos sonkás tészta

A modenai tészta komoly távlatokat nyitott előttem, mert hogy ezzel a "wok"-os technikával nagyon jó kis tésztákat lehet alkotni, gyors ebédnek a hűtő aktuális tartalmának megfelelően.


Füstölt sajtos sonkás tészta
Hozzávalók:
10 dkg füstölt krémsajt (CH 7,7 g)
10 dkg sovány sonka kocka (CH 0,1g)
1 dl tej (CH 4,6g)
30 dkg kifőtt tészta (ez kb. 12 dkg nyers tésztának felel meg - CH 84,0g)
bors, oregano (CH 0,0g)
2 dkg parmezán sajt a tetejére (CH 0,3g)
A hozzávalókat nagyobb méretű serpenyőbe zúdítjuk és összeforraljuk. Reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk.

CH összegző:
2 adag összesen: 96,7 gramm
1 adag: 48,4 gramm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly