Húsmentes főzelékfeltét, vagy egy jó mártogatóssal önmagában is lehet fogás. Az ötlet onnan jött, hogy szeretem a rántott hús bundáját, otthon nem készült sosem a sok néven ismert cucc…mármint a bundázás hozzávalóinak összekeveréséből alkotott finomság, hát most már itthon mindenképpen fog:)
Sajtos puffancs
Hozzávalók:
1 tojás (CH 0,6g)
0,5 dl tej (CH 2,3g)
3 dkg liszt (CH 22,9g)
5 dkg zsemlemorzsa (CH 36,7g)
3 dkg reszelt sajt (CH 0,5g)
A hozzávalókat összekeverjük. Nedves kézzel megformázzuk és forró olajban kisütjük.
CH összegző:
4 puffancs összesen: 63,0 gramm
1 puffancs: 15,8 gramm
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.