2010. július 11., vasárnap

Valentin nap



Két részletben néztük meg a dvd-t, na nem azért mert nem tetszett, hanem mert indulni kellett. (Najó meguntam a vasalást a dög melegben:P)


Az a sok híresség és az a rengeteg nevetés! Igazi sztárparádét láthatunk ebben a szívmelengető romantikus vígjátékban, melyet a Micsoda nő és a Neveletlen hercegnő rendezője készített. Sorsok ütköznek, kereszteződnek, gabalyodnak újra egymásba egyetlen napon - a szerelmesek napján. Valaki megkéri a kedvese kezét. Egy virágküldemény nem jut el a címzettjéhez. Egy féltve őrzött titok végre napvilágra kerül. A "csak úgy megjelenek, és meglepem a pasim" visszafelé sül el. Csörték, csókok, elhibázott és helyes döntések és még sok más... Akár zöldfülű vagy a szerelemben, akár kiábrándult, ebbe a 19 sztárt felvonultató filmbe egészen biztosan bele fogsz szeretni.

Pontosan azt kaptuk a filmtől, amit a fenti leírás alapján vártunk egy sztárarzenált felvonultató sok szálon futó mulattató romantikus alkotást. Szerethető nagyon is:) Anne Hathaway rajongóknak pedig kötelező…szerintem legalábbis a többi nagy névnél is jobban szerepelt;) Nagyon bírom a csajban, hogy nem skatulyázódott be, láttam már drámában is, akció filmben is és mindenbe nagyon jól passzolt. Kiemelésre méltó jelenet a vége után a futószövegbe bevágott jelenetek közül Julia Roberts-é;)

Az előzetes a portról, ahol a hozzászólások messze nem osztják a lelkesedésemet. A dvd borítóért és az egyéb képekért pedig a linkelt oldalaknak jár köszönet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly