2015. augusztus 17., hétfő

Burger House





Mint megannyi helyet, ezt is KáeM fedezte fel üzleti tárgyalás alkalmával. A Duna Plázában lévő egységet látogattuk meg első ízben és baromira siettünk, mert nem volt sok időnk a mozi előtt, viszont nagyon éhesek voltunk. Hibátlanul vették ezt az akadályt :) Kedves, gyors kiszolgálás, finom hamburger, korrekt ár.

A következő látogatás alkalmával több időt szántunk rá, így kipróbáltam a pizzát…hát elvesztem. Ilyen finom pizzát utoljára a Vapianoban ettem. A kiszolgálás ismét kedves, a tempo kicsit gyengébb, de nem siettünk, így nem bántuk. Az árak nem változtak ;)


Aztán gondoltuk megnézzük a fatornyosunkban lévő egységet is, mert hát miért ne. Nos én pizzát ettem volna, de nem tudtam, mert a kemence az három hete nem működik….WTF??? Na mindegy nagyon finom volt a csirkés hamburger, a konfitált krumpli és a ház káposztasalátája is :) Ismét sietősebbek voltunk egy követő program okán, így fontos volt a tempo, de nem kellett csalódnunk.



A legutóbbi látogatás – ismét DunaPláza – kissé vissza vett (vehetett volna) a lelkesedésből, mert hogy úgy kezdődött, limonádé az nincs, aztán hogy a pizzára közel egy órát kellett volna várni (sok volt a rendelés….aztán később kiderült, hogy végülis mindegy lett volna). Így akkor én bepróbáltam egy hot-dogot, KáeM egy tortillat, s mivel éreztem, hogy azért magában kevés lesz, kértem desszertet is. A két főételre így is vártunk közel 30 percet, aztán szépen elpusztítottuk és vártunk-vártunk a desszertemre, már ott tartottam, hogy fizetek és megköszönöm, hogy hozzájárultak a fogyókúrámhoz, de ezen ponton befutott a desszert. Ami mondjuk finom volt. (A hot-dog és a tortilla is amúgy) Ezúttal kicsit szűkre szabtam a borravalót, s még a véleményemet is megmondtam volna, ha a pincérünk nem tűnik el időközben. :S



Az utolsó kudarcos(abb) élmény ellenére nem írtuk le a helyet, mert továbbra is ízlik, amit és ahogyan készítenek. Szóval azért ajánlom kategória ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly