2012. november 9., péntek

007 Skyfall



Kihasználtuk a lehetőséget és egy hirtelen ötlettől vezérelve (meg a sajtmártásos nachos iránti vágytól hajtva) elmentünk moziba. A műsorból adhoc James Bondra esett a választás, bár bevallom kifejezetten nem szeretem Daniel Craiget a szerepben, bár erről talán már írtam.


Az előzetestől mondjuk nem lettem sokkal okosabb: 
"Az ügynök szerepében ismét Daniel Craig brit színészt láthatjuk Sam Mendes (Amerikai szépség) rendezésében. A további szerepekben: Javier Bardem, Judi Dench, Naomie Harris, Bérénice Marlohe, Ralph Fiennes, Albert Finney és Ben Whishaw. 
Az új filmben M ügynököt múltja kísérti, ami próbára teszi Bond hűségét is."

Szóval nekem tetszett a film, DE. Nagyon nem illett a szokásos James Bond sorba. Akciófilm kategória, tehát az ember nem igen várja, hogy rázkódni fog a mozi a röhögéstől, márpedig itt többször is előfordult…a meleg jelenet mindent vitt:P A történet maga nagyon kusza, tele életszerűtlen és kicsit sem valószínű , sokszor túlspilázott (túljátszott?) eseményekkel. Viszont ez volt az első rész, ami úgy-ahogy illett Craighez (tudtommal ez volt az utolsó Bond alakítása), egyebekben meg remek volt a szereplőválasztás, Adele főcímzenéje pedig teljesen elvarázsolt:) Látványelemekkel nem fukarkodtak, a szuper technikai kütyükkel viszont igen. No meg szegény varánusz, mint emberevő, embert elhurcoló jószág…húúúú, és még a grafikája (bábja???) is igen gyenge volt. De a lényeg, hogy alapjáraton tényleg tetszett és szívesen megnézem újra...hátha akkor a történeti kuszaságokból is kitisztul valami:P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly