2009. július 6., hétfő

Vendégünk volt

Csütörtök délutántól egy rövid időre kipróbáltuk magunkat szülőként. Rögtön egy tízévest szereztünk, konkrétan bátyám kisfiát, aki a keresztfiúnk is. Tavaly is volt nálunk, s a jelek szerint jól érezhette magát, mert idén már jóformát a szünet első napjaiban jött volna. Mondjuk mi nem annyira szívesen ismételtük volna a tavalyi programot, főleg a Vidámparkos napot (pedig előtte nagyon akartunk menni, de valahogy 6 óra vidámparkolás után, kicsit kidőltünk…semmi gond megértő volt az unokaöcsi). Idén nem árultam el neki előre a programot, egyetlen pontot tudott belőle, hogy megyünk Bécsbe a Schönbrunni kastélyparkba mókust etetni, erre készült a szünet eleje óta. Azért nem csak ennyivel készültem. Csütörtökön délután érkezett anyu kíséretével busszal. Mindjárt estére be is terveztünk egy mozit, konkrétan IMAX-ba szerettük volna elvinni a Légy a holdon című filmre, de sajnos nem kaptunk jegyet, így Jégkorszak 3 – 3D lett, nem az IMAXben, de azért mégis 3D-ben.

A pénteki Schönbrunn fix volt – erre csatlakozott anyósom is. Miután az összes éhesen talált mókust megetettük még el ténferegtünk vásárolgatni picit a Parndorfban.

Szombatra pedig az Auqaworld-ot céloztuk be. Közel hat órát töltöttünk ott, s mondanom sem kell, hogy nem Öcsi unta meg, hanem mi, de ismét tanúbizonyságot tett megértéséről.

Hazaérkezvén játszott néhány órát a Harry Potter játékkal, majd nekiállt megnézni a filmeket:)

Vasárnap reggel (na jó késő délelőtt, mert a víz és a játék megtette hatását, jó sokáig aludt) indultunk hazafelé. Mivel otthonról a húga, a héten többször jelezte telefonon kívánságát, hogy mit vigyünk neki (szappanykát – ezzel a szóval), hát készítettem mind a két gyereknek egy kis csomagot. A csajsziéba próbáltam személyesen szappant készíteni, de nem sikerült, ezért vettem habfürdővel töltött kis figurákat. Utóbbiból a legény is kapott, de neki még egy adag gyurmalin (a miénkkel szinte egész hétvégén játszott) is volt a csomagjában, meg mindenkinek némi fűzet és filc a rajzoláshoz, tervezéshez, na meg persze bécsi csokik és Öcsinek még az ittlétének emlékei is:) Ezeket a csomagokat csak vasárnap adtuk át, így tartottam tökéletes zárásnak. Viszont a jelek szerint a kiscsajnak is mehetett volna egy gyurmalin, mert neki is nagyon bejött, de bátya nagyon aranyosan viselkedett vele, mert osztozott a játékon (jelzem a bátyám és az anyukám is elég sokat játszottak vele:D)

Otthon anyu természetesen ebéddel várt. Mi pedig végigcsodáltuk az állat- és növénykert új tagjait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly