2009. július 20., hétfő

Spanom csaja

Nagyon lemaradtam a film élményekről szóló beszámolókkal. Így most jöjjenek az elmúlt időszakban megnézett filmek. Nem moziban néztük őket, hanem otthon dvd-n.


Amit előre sikerült megtudni róla a filmről:

Alexis (Kate Hudson) okos, gyönyörű, szexi és önfejű, minden férfi álma. Így Dustiné (Justin Biggs) is, aki öt hét randizgatás után annyira begőzöl a szerelemtől, hogy a lány ijedtében gyorsan lapátra is teszi. Nincs mit tenni, az elkeseredett fiú szakemberhez fordul, aki történetesen Tank (Dane Cook), a legjobb haverja. A bármelyik lányt könnyedén megkapó és megbántó Tank ugyanis különös "szakmát" választott: frissen kirúgott férfiak ex-barátnőit viszi randizni. Méghozzá életük legrosszabbjára. Minden erejével azon van, hogy pokollá tegye a randevút, olyannyira, hogy a lány visszasírja régi pasiját, és hanyatt-homlok meneküljön egykori kedvese karjaiba. Alexis azonban más tészta, Tank eddigi legnagyobb kihívása. A lány az első ugyanis, akiről leperegnek a trükkök és tudja, hogyan reagáljon a szerelmi blöffre. A dolog nem alakul túl jól, vagyis inkább túl jól alakul, és Tank egyre kevésbé "szakmai" szemmel tekint az ügyre, inkább valami furcsa bizsergést érez.

Nekünk nagyon tetszett, jól mulattunk a poénokon. Természetesen a film vége romantikus…de elég egyedien az, így azt kell mondjam, nem is igazán limonádé a film, mert inkább vígjáték, aminek a végére is jut poén:)

A dvd-tok innen, a többi kép innen.

2 megjegyzés:

  1. Egyik kedvenc filmemmé vált, már nem is tudom hányszor megnéztem :) Jó, vannak benne benne durva részek, de akkor is imádom :) no meg Dane Cook :D
    a többi Kate Hudson film is nagyon jó!!!

    VálaszTörlés
  2. Szia! Szerintem Amerikában úgy gondolják, hogy durva rész nélkül nem is lehet(ne) eladni a filmeket...de hát a túlzásaik miatt (is) szeretjük az amerikai filmeket:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly