Ez nem a magyaros változat most, hanem egy kicsit krémesebb, inkább a zöldség dominál benne, nem a húsos rizses ragu. Itt a töltelék egy krémes jellegű „Töltelék” nem tudok jobb szót arra, amit gyerekkoromban így hívtunk. Anyu pedig nagyon finomat tudott készíteni a csirkebelsőségekből, zsemléből és sok-sok tojásból…ezt is be fogom mutatni hamarosan. Jelen esetben a maradék felhasználás jegyében az alábbiak szerint készült.
Töltött patisszon
Hozzávalók: 1 kisebb tök és 1 kisebb csillagtök (ezt sikerült anyunál szüretelni), 30 dkg sült csirkemell, 1 kenyér két csücske (két maréknyi összesen), víz, 1 tojás,
A kenyeret beáztatom a vízbe, majd kinyomkodom, és összekeverem a finomra darált csirkemellel,
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.