2009. augusztus 1., szombat

Banános palacsinta

Már készítettem egy változatban, most egy kicsit másként próbáltam ki. Finom lett, kellemesen krémes maradt a benne a banán.

Banános palacsinta

Hozzávalók: 1 tojás, 2,5 dl tej, 15 dkg liszt, ízlés szerint cukor, egy csipet szódabikarbóna, 2 jó érett banán

A banán kivételével kézi habverővel összekeverjük a hozzávalókat. S egy fél órát állni hagyjuk. Ezután felforrósítunk egy teflon serpenyőt, s amíg az melegszik villával alaposan összetörjük a banánt és a masszához keverjük. A száraz serpenyőbe evőkanálnyi masszát teszünk, s mindkét oldalát megsütjük. Csokiöntettel, fahéjas porcukorral tálaljuk

1 megjegyzés:

  1. Ezt már annyiszor beterveztem, de mindig elcsábítanak a szezonális gyümölcsök!
    De ez nagyon-nagyon finom palacsinta!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly