Már készítettem egy változatban, most egy kicsit másként próbáltam ki. Finom lett, kellemesen krémes maradt a benne a banán.
Banános palacsinta
Hozzávalók: 1 tojás, 2,5 dl tej, 15 dkg liszt, ízlés szerint cukor, egy csipet szódabikarbóna, 2 jó érett banán
A banán kivételével kézi habverővel összekeverjük a hozzávalókat. S egy fél órát állni hagyjuk. Ezután felforrósítunk egy teflon serpenyőt, s amíg az melegszik villával alaposan összetörjük a banánt és a masszához keverjük. A száraz serpenyőbe evőkanálnyi masszát teszünk, s mindkét oldalát megsütjük. Csokiöntettel, fahéjas porcukorral tálaljuk
Ezt már annyiszor beterveztem, de mindig elcsábítanak a szezonális gyümölcsök!
VálaszTörlésDe ez nagyon-nagyon finom palacsinta!!!