2009. augusztus 20., csütörtök

Bevásárlás után

Ez tetszett Grenadinnál bár nem tudtam azonnal fotózni, mert éppen akkor voltunk túl a bevásárláson.

Bevallom, hogy nem sorolom magam kimondottan a „gastrosznobberek” közé. S mivel otthon sosem voltak divatosak a félkész/kész ételek, hát nem kellett igazán lemondani róluk. Próbáltam egy kettőt, mert a kollégiumban igenis nagyon jól jöttek annó. S vállalom, hogy használok olyan dolgokat, amiért adott esetben kivívom más bloggerek felcsóválását (minimum:P), de hiszem, hogy attól még az én konyhából sem kerülnek ki rosszabb dolgok:)

Három helyre járunk általában vásárolni: Cora, Auchan vagy Metro …igen hiperek. És nem szégyellem. Mostanában egyre gyakrabban látogatunk ki a Nagycsarnokba is.

Ami az alábbi képen látható egy nagyobb bevásárlás (most Metro és Cora duóban – a képen a Metroból származó rész egy része, mert a Corából annyira későn értünk haza, hogy már nem volt kedvem fotózni). Húst amúgy a Nagycsarnokban szerezzük be, a zöldségeket meg többnyire a munkahelyemmel szemben lévő zöldségesnél, mindig azon a napon, amikor szükségem van rá. Utóbbiakat most anyu hozta, aki kedden meglátogatott.

A bevásárló lista pedig a fenti volt, mindent megvettünk, csak hát nem minden fért rá a fotóra, illetve listán kívül került még a kosárba pár adag alutasakos a cicának és a görinek, néhány új tányér a fotózáshoz, egy Marcato tésztagép, ami tegnapig volt akciós a Metroban (teljesen véletlenül vettem észre), illetve néhány Túró Rudi a kicsiknek (akik mi vagyunk:D)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly