2009. február 15., vasárnap

Majdnem tipikus vasárnapi ebéd

A leves teljesen az, csontleves, ezúttal reszelt tésztával (kézi tarhonyával – 1 tojás, sóval, liszttel összegyúrva, nagylyukú sajtreszelőn lereszelve, forró sós vízben kifőzve)


A főétel rántott csirkemell, burgonyapürével és céklasalátával. Itt is minden átlagos, annyi, hogy a húst nem forró bő olajban sütöm ki, hanem negyedik panírozási lépésként olajban is megforgatom, majd tepsiben, sütőbe tolva sütöm meg. Kb. 25 perc kell neki, félidőben meg kell fordítani.


A desszert pedig a Bailey’s érzés jegyében. Karamelles Bailey’s-el készült tiramisu…aminek kicsit folyós lett a krémje, de azért ízre nagyon finom. (kávé és amaretto helyett használtam a krémlikőrt)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly