2009. február 9., hétfő

Volt, avagy moziban voltunk

Szombaton este látogattunk el az Aréna mozijába (sajnos már nem jellemző az, hogy alig vannak…karácsony óta nagyon felkapták…pedig tetszett, hogy adott esetben összesen 4en voltunk egy vetítésen) Ezúttal nem az első vetítésre mentünk, mint a Cincin esetében. De a bemutatója alapján nagyon kíváncsiak voltunk. Előzetesben ennyit találtam:


Egy szuperkutya élete csupa kaland, veszély és intrika, legalábbis amíg forog a kamera. Amikor Voltot, a népszerű sorozat sztárját véletlenül New Yorkba küldik egy szállítmánnyal, kezdetét veszi az igazi kaland, mégpedig élete legnagyobbja: utazás az országon keresztül, hogy visszajusson gazdájához, Pennyhez. Útitársa két furcsa szerzet: egy kidobott házimacska, Mici és a Tv-függő hörcsög, T-Rex. A nem mindennapi út során pedig Volt lassan rájön, nem is kellenek szuperképességek, hogy hős legyen az ember, vagyis a kutya.


Nos, nagyon tetszett. Minden megvolt benne, amit egy családi mesétől várok: vicces volt, megható, tanulságos, szerintem nem volt gagyi. A szereplők és a magyar hangok is nagyon eltaláltak voltak. A fenti leírás pedig – ahogy az már lenni szokott – nem fedi a történeti valóságot, hiszen szó sincs véletlenről, a kutya egyszerűen túlságosan beleéli magát a sztoriba, így hát elraboltnak hitt gazdája után indul. Az valóban igaz, hogy véletlenül belekerül egy dobozba, ami távolabb viszi, mint azt valaha is képzelte, a visszajutás pedig nem egyszerű:)


A filmet 3d-ben is meg lehet tekinteni, mi a normál verzióra szavaztunk.

A képek a hivatalos weboldalról származnak.

U.i.: Némi háttér nyomásra ezentúl maradunk a picit nagyobb betűknél:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly