2009. február 20., péntek

Az elmúlt pár nap

Nem az előző bejegyzés miatt nem jelentkeztem a blogon semmivel, hanem mert egyszerűen nem voltunk otthon. Szerdán bowlingozni voltunk kedves barátokkal. A fiúknak nem ez volt az első, de mi lányok most játszottunk először. Részemről fergeteges teljesítményemmel a 4. helyet sikerült megszereznem (jó-jó tényleg négyen voltunk csak, tehát ez egyben az utolsó hely is). KáeM mind a két játékban nyert, viszont hozzá tartozik, hogy ő nem olyan régen már játszott ezen a pályán, és az is, hogy az egyik alkalmazott srác idővel megelégelte a bénaságunkat és odajött oktatni. Rám mint fentebb írtam nem hatott.:)


A hely a Rózsadombon van, és nagyon klassz, nem volt tömeg, nagyon barátságosak voltak velünk. Nem csak bowlingozni lehet, hanem billiárdozni és csocsozni is, illetve étteremként is üzemelnek. Utóbbi szolgáltatást is kipróbáltuk és nem csalódtunk. Pizzát ettünk, ami nagyon finom volt. Illetve kóstoltunk még erőlevest, palacsintát, meg még nem is tudom mit. Vissza fogunk térni még ilyen laza játékos estére.

A képen pedig – még ha ezt nehéz is elhinni – én vagyok az egyik gurításom közben…a tempómmal nem volt gond, csak a találati arányommal;)

A tegnapi napi főzés pedig azért maradt el, mert fodrászhoz mentünk, egyszerre mind a ketten, ami szegény fodrászunknak azt jelentette, hogy fél6tól egészen este fél9ig boldogítottuk. De megérte, mert nagyon klassz lett a végeredmény. Utána a nonstop (mint közben kiderült már nem nonstop) Starkebabhoz mentünk a Nyugati térnél. Finomat ettünk (vegyes gyros tálak), bár a köretként kínált sült krumpli teljességgel ehetetlen volt…a többi körettel jól laktunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly