2009. február 20., péntek

Évfordulós megújulás

Arra jutottam, hogy meglepem a blogot az első születésnapja alkalmából egy új ruhával. Sok munkám van benne. Fogadjátok olyan szeretettel, amilyen szeretettel én csináltam.


A csere munkának több nehéz része is akadt (tekintettel arra, hogy nem vagyok egy html guru), legnehezebbnek mégis a ránk hasonlító avatár megalkotása tűnt. Több oldalt is kipróbáltam, ezen próbálkozásokból egy viszonylag jól sikerült látható is volt pár napig. De a kezdeti siker ellenére kerestem, próbáltam egy csomó másik szerkesztőt. Aztán végülis arra jutottam, hogy az első gondolatok a helyesek, és mégis az elsővel lesz a legjobb. Készült hát egy tökéletesített verzió.

És akkor köszönet a segítőknek az új ruha létrejövetelében:
- Doctor Peppernek, akinek a blogján látott újruha megadta az utolsó lökést, illetve aki e-mailen még további „apróságokkal” is segítségemre volt
- Az ourblogtemplates.com oldalnak, ahol a klassz sablont találtam (jelzem már csak alig hasonlít egykori önmagára). Az oldal egyébként remek, nem csak a sok sablon miatt, hanem azért is, mert nagyon pontosan laikusoknak is érthetően leírja, hogy mit hogyan kell csinálni (angol nyelven persze – na de, ahogy láttuk Mirellnél a google fordítóval ez nem lehet akadály:P;)).
- A google képkeresőjének, amiben – még ha néha nehezen is, de – sikerült megtalálom a megfelelő képeket.
- A picnik online (angol nyelvű) és egy csomó egyéb (a gépemen lévő) képszerkeszető programnak (meg amit akként is használok, mint pl. az excel…bevallom, amíg a picnikről nem szereztem tudomást, simán excellel készültek a montázsok)
- És még kiemelném ezt az oldalt, ahogy az avatár készítő oldalak elég jól össze vannak szedve (angol nyelvű ez is)


/Igen a legnagyobb része ma délelőtt készült…és igen, ma nagyon laza napom van a munkahelyemen:DDD/

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly