2009. június 18., csütörtök

Vidám reggel

Általában fél 7-kor kelünk, de ma engedélyeztük magunknak a 7-kor kelést, a tegnap esti fallabda miatt. Így persze már eleve jobb kedvűen indult a nap, hiszen nem is az órára ébredtünk:) De nem ezért írok most bejegyzést;)

Reggelente KáeM behoz engem a munkahelyemre és utána megy ő tovább a saját munkahelyére, ma vidékre kellett mennie, ezért sem kellett sietni. Ülünk a kocsiban a piros lámpánál, már nagyon közel a munkahelyemhez. Előttünk smart autó…szoktam olvasgatni a kocsikon lévő feliratokat, jókat mosolygok rajtuk. A smart hátulján az alábbi szöveg állt, szinte nagyobb betűkkel, mint a rendszám:




VIGYÁZAT SZŐKE!!!




Mutatom KáeMnek, erre bekukkantuk az autóba, s látjuk, hogy a hölgy tényleg szőke…és nagy erőkkel sminkel:D:D:D:D Egy szót sem szóltunk, csak egymásra néztünk és kitört belőlünk a nevetés. Közben a lámpa zöldre váltott, hölgy nem indult el, csak miután némi szolíd dudaszóval megnoszogatták.

KáeM persze pedzegette, hogy biztos nálunk dolgozik, de mondtam neki, hogy ennyire nem gáz a munkahelyem, sőt:) Nem is kanyarodott be a hölgy.

Mindenesetre köszönet a hölgynek a vidáman induló napért:) A képekért a google-t illeti köszönet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly