2009. június 1., hétfő

Joghurtos eperkrém

Az eredeti receptet Lúdanyónál találtam. Nagyon jókor jött, mert várakozott egy sűrített tej a hűtőben a jobb sorsra. Szerintem ennél jobb sorsa nem is lehetett volna. Nekem nincs fagyigépem, és nem is annyira vagyunk oda a fagylaltért (azért a nyár folyamán szerintem ki fogom próbálni), ezért ettük sima krémnek, némi babapiskótával kiegészítve.

Joghurtos eperkrém

Hozzávalók: bő fél kiló eper, 1 nagy doboz joghurt (450 gr), 1 tubus sűrített tej (170 gr), babpiskóta

Elkészítés: A hozzávalókat összeturmixoltam, majd némi babapiskótával poharakba rétegeztem. Egy nap hűtőben pihenés után ettük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly