Nem ma készült, de hát állnia kellett, ezért jön csak most:) Az álldogálás alatti állapotot inkább hagyjuk. Limonádéhoz készítettem, mert nagyon szeretem a limonádét, nyáron ha étteremben járunk és lehet kapni, akkor mindig azt kérek. Otthon mindig az volt a gondom, hogy a cukor bazi nehezen olvadt a hideg vízben, a limonádéba meg kell cukor, ha nincs benne cukor az citromos víz, azt is szeretem, de az nem limonádé. S miután a bowlingozás alkalmával ismét isteni finom (mellesleg vérnarancsos) limonádét ittam, végre vettem a bátorságot, hogy megkérdezzem hogyan készítik. Csak részben lettem okosabb, az alábbi cukor sziruppal, mert hogy az említett vérnarancsos limonádéhoz a vérnarancsrészt is sűrítmény adja, de hát annak beszerzési helye, vagy elkészítési módja titok maradt.
Mentás cukor szirup
Én a különleges íze miatt választottam barna cukrot, természetesen sima fehér cukorból is elkészíthető, akkor „barátságosabb” a színe.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.