2010. december 4., szombat

Belga Sörház – Göd


Holnap konyhaszolgálatos leszek és főzök a költöző (és őket költöztető) barátoknak. Ma vették át az új házuk kulcsait, s mutatták meg nekünk…a jeles alkalomból meghívtak ebédre. Keresgéltünk, nem tudatos választás eredménye volt az étterem, hanem a GPS által kidobott legjobbnak ítélt alternatíva.

Nem volt tömeg, de azért három asztalnál voltak (rögtön észrevettük a remek lehetőséget….billiárdozni is lehet az étteremben).


Az étlap nem túl hosszú, már ami a nem pizzas részt illeti. Ebből válogattunk:

- Kishúsfazék (0,5l) – tulajdonképpen egy jó tartalmas húsleves. Csilla választotta és elégedett is volt vele. Bár nem tudta megenni a teljes adagot.

- Baconbe göngyölt csirkemell mézes chilivel fűszeres cikkburgonyával – Attila választása. Extra csípősen kérte. Nagyon jól nézett ki és neki is tetszett. (Ezt megpróbálom majd itthon reprodukálni.)

- Juhtúróval és csülökkel töltött sertés karaj baconbe göngyölve fűszeres cikkburgonyával – KáeM-et mentette meg az éhhaláltól:) Nagyon finom minősítéssel illette.

- Sertésszűz roston sajtmártással fűszeres cikkburgonyával – ez pedig az én jóllakásomat szolgáló fogás volt. Amit nem is tudtam maradéktalanul epusztítani, annak ellenére, hogy kiemelkedően finom volt.

A fűszeres cikkburgonyát a pincér fiú ájánlotta…nem bántuk meg, hogy hallgattunk rá, nagyon finom volt.

Kiemelném még a kancsós limonádét, amit nem bolti cukorsziruppal készítettek, tehát nem volt émelyítően édes.

A számla borravalóval nem érte el a 9500 forintot (ha jól figyeltem). Egészen biztosan visszafogunk még térni billiárdozni is, de az étlap többi csábító fogását végigkóstolni is.

A végül, de egyáltalán nem utolsó sorban itt is nagyon szépen köszönjük a meghívást.

/A képek - az első kivételével - ismét telefonnal készültek…mert naná megint itthon maradt a gép:(/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly