2009. január 1., csütörtök

Szilveszter-Diófa Vendéglő


Kedves barátaink ajánlatára a 17. kerületben szilvesztereztünk a Diófa Vendéglőben. Az étteremről a nevén kívül semmit sem tudtunk. A buliról annyit, hogy retró lesz.


Azt hiszem akkor kellett volna visszafordulni, amikor az étterembe lépve egy kutya fogadott…de ne szaladjunk előre. És félreértés se essék nincs bajom az állatokkal sőt, a saját görényeink simán ehetnek a tányérunkból és másnál sincs ezzel gondom, de azért egy étteremben nincs helye a kutyának.


A buli egy levegőtlen külön teremben volt. Minden asztalon volt két féle étlap, egyik konkrétan Szilveszterre, a másik úgy általában. Elkezdtünk nézegetni, sőt arra is jutott időnk, hogy kiválasszuk, hogy mit ennénk, hiszen a teremben (kb. 100 főre) egyetlen pincérnő serénykedett. Egy fél óra után sikerült az italokat megrendelni, nem volt egyszerű, mert minden második kérésünkre azt a választ kaptuk, hogy elfogyott (még alig kezdődött el a buli). Mire egy újabb 20 perccel később megkaptuk az italokat véglegesítettük az ételrendelést is. Szerintem simán eltelt egy óra mire megkaptuk…és hát mindannyiunk egybehangzó véleménye volt, hogy ilyen rosszat még nem ettünk. :( Jaa a kajával kapcsolatosan is eljátszották, hogy ami van az étlapon, azt mégsem tudják kihozni, mert elfogyott. Az étel tálalásával és mennyiségéve nem volt gond, de ennyi volt a pozitívum. Hideg volt és teljesen íztelen, sót szerintünk egy cseppet sem látott. Uborka salátának titulált valamit is rendeltünk, ami felszeletelt uborkát takart vízzel leöntve, kevés tejföllel és piros paprikával, de legalább sok volt:P


Miután a táplálkozási sikertelenségen túltettük magunkat, belefeledkeztünk a bulizásba, ami viszont nagyon jó volt. A zene lehetett volna kicsit változatosabb, mert a DJ fiú egyben játszott le hosszú-hosszú montázsokat, így kb. egy teljes óra rockit:D Éjfélig remekül buliztunk, majd himnusz koccintás és újra tánc, ami már nem volt annyira klassz, mert valaki a táncparkettre borította a pezsgőt, amitől az jégpályává alakult. Azért hősiesen (jég)táncoltunk a tomboláig, amin a barátaink kétszer is nyertek:) Az ezután következő karaoke részt már nem vártuk végig.


Végeredményben nagyon jól éreztük magunkat, de étkezésileg biztosan nem fogunk visszatérni az étterembe. Egyébként több webcímet is találtam, de egyik sem bizonyult aktívnak. Az itt találhatón, látszik a cím és két „kritika” is, amikkel a fentiek figyelembe vételével nem tudok egyet érteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly