2010. május 12., szerda

Szexmentes övezet



Ha már a doki itthon létre, s mellesleg otthonunkat a címben szereplőre kárhoztatta. Hát filmeket nézek/nézünk.  Ezt éppen együtt néztük meg.

Priscilla White a szép és okos elsőéves főiskolás lány kitartóan hisz abban, hogy meg kell őriznie szüzességét leendő férjének. Ezt bőszen hangoztatja is, így egy szintén e filozófia szerint élő csoport felkéri, hogy egy ösztöndíjas programért cserébe legyen a reklámarcuk. A főiskolán, ahogy az lenni szokott, a jó kislány rossz társaságba keveredik: egy igazi vagány, bulizós csajjal, Nazzal kerül egy kollégiumi szobába, aki elhatározza, hogy beleviszi Priscillát az igazi főiskolai életbe. Így Priscilla az első bulin, akarata ellenére igencsak becsiccsent, és szerencsétlenségére összehozza a sors Ed Curtzmannal az őrült filmessel, aki rábeszéli a kissé öntudatlan lányt, hogy legyen a főszereplője egy némileg erkölcstelen forgatásnak. Priscilla csak reggel ébred rá, hogy a másnaposságon kívül egy komolyabb dologgal is meg kell küzdenie: meg kell szereznie a felvételt, mielőtt nyilvánosságra kerülne az ő bűnös éjszakája.



Részben megdöbbentő volt a film, abban az értelemben, hogy Amerikában biztosan vannak ilyen lányok, mint a főszereplő. Részben…nagyobb részben pedig nagyon vicces volt a film. Igazán jól mulattunk. S természetesen a film végére minden jóra fordul. S kiderül, hogy nem minden az, aminek látszik.

S egy vicces idézet a filmből: „Jobban szeretem a négyes felállást, mert akkor mindenki mindenkit lelkesen kiszolgál.” Ami természetesen a vagány bulizós csaj szájából hangzik el, amint éppen próbálja meggyőzni Miss Szüzet, hogy miért is nem érdemes várnia.

Borító -  A szöveg -  A képek meg vegyesen a google-ból. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly