2012. szeptember 6., csütörtök

Már megint….

…benne leszek - pontosabban leszünk - a tv-ben. Kicsit vicces…tvsztárok a gyerekeim:) A pocakban lévő legalábbis gyanúsan annak készül;) (A korábbiról itt irogattam...immár videóanyaggal kiegészítve)

Itt most nem volt komoly szervezés, csak egy hirtelen rámtalálás, vagy inkább felajánlás a részemről, hogy okés, elvállalom. Itt is köszönöm Szepykének a segítséget;)

Reggel beszéltük le, aztán délre már készen is voltunk az első adaggal, a piacos részhez még vártuk az engedélyt, de délutánra az is meglett:) Legalább Zsebi alvása sem lett nagyon megkavarva:)


Azt hittem ezúttal nem főzök, de a srácoknak (három fiú érkezett ezúttal hozzánk) nagyon tetszett a gondolat, hogy főzzek, mert milyen jól passzol a témához. Oké, hát akkor mihez is van itthon alapanyag, ami gyorsan megvan: túrógombóc…asszem ez lesz a tv-s védjegyem:) Most Zsebivel közösen alkottunk:)

Azért bevallom a piacozós rész végére baromira elfáradtam, mert kicsit sem volt vicces karon végig cipelni Zsebit (13 kg körül mozog a súlya) a nagycsarnokon, pedig időnként még meg is szabadítottak a tehertől;) A fotózás ezúttal elmaradt, lévén nem volt babysitter, ahol meg már volt, ott meg elfelejtettem...de majd csenek utólag képeket a műsorból, már amennyiben találok benne;)

Meglátjuk mit hoznak ki belőlünk a fiúk. Szeptember 12. 22:25 -től az RTL Klub Házon kívül című adásában kiderül. /Azért sok mindenre nem számítok, mert hiába a többszöri forgatás és az összességében felvett kb. 2 órányi anyag velünk, az egész adásban 8 perc lesz ez a téma és abban minden interjú benne van:P/ 

Ja azt még el kell mondanom, hogy milyen cuki volt, hogy már félig túl vagyunk a forgatáson - képi anyag itthon legalábbis - midőn kiderül a fiúk számára, hogy várandós vagyok, pedig direkt olyan ruhát vettem fel, amiben már jócskán domborodik a pocak:P

Update: Ime a link, ahol megtekinthető a műsor. Ennek fényében egyébként marhára nem értem, miért volt szükség ekkora hajtóvadászatra, hogy találjanak valakit a szereplésre, s főként, annak miért kellett gasztrobloggernek lennie:S Minden esetre, ha nőt is rajongóink száma, azok nem halmoztak el plüssállatokkal és bonbonnal:P:P:P

4 megjegyzés:

  1. Szia! Már egy ideje olvasom a blogodat és nagyon tetszik! Nagyon szuperek a receptek, biztos, hogy valamennyit ki fogom próbálni. Azt szeretném kérdezni, hogy láttam, hogy te is IR-es vagy/voltál. Sajnos nálam is most derült ki. :-(
    A kérdésem az, hogy mennyire tartottad szigorúan a diétát? Láttam, hogy a receptek közt nem mindegyik diétás és érdeklődnék, hogy ezeket Te is meg tudtad enni vagy csak a család?
    Válaszodat előre is nagyon szépen köszönöm! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Az első várandósság előtt nagyon szigorúan betartottam, számoltam mindent, amellett, hogy a blogra felkerült kajákat megettem, de a cukrot nyírfacukorra/gyümölcscukorra/mézre cseréltem, és általában a szokásoshoz képest jelentősen csökkentettem a mennyiséget. Mikor várandós lettem, akkor egyszerűen hallgattam az ösztönökre és azt ettem, ami megkívántam, nem híztam keveset, mert 12 kiló plusszal mentem szülni, ebből 7 rögtön ott marad a kórházban (vagy átalakult, ha úgy tetszik), a további 5 pedig 3 hét alatt eltűnt, aztán beindult a fogyás is (újra, mert előtte is volt már egy kicsi). Többnyire továbbra is tartottam a diétát, de már nem annyira szigorúan számolgatva mindennel (egy pici baba mellett azért kicsit nehezebb időre, pontosan kiszámolva enni). Ez a tendencia maradt most a második várandósságra, mértékkel eszem, amit megkívánok, próbálván ügyelni a szénhidrádra. Egyenlőre nem híztam semmit...most járunk a 19. héten.
      Az még mindenképpen hozzá tartozik, hogy egy nagyon rövid szünettől eltekintve én folyamatosan szedtem a gyógyszert (Merckformin), mind a várandósság alatt, mind pedig a szoptatás alatt. Idővel - ha a fogyást sikerült még folytatni - elvileg majd elhagyhatom ezt is, elég lesz csak a diéta. Meglátjuk, most egyenlőre ilyen értelemben nem foglalkoztat a fogyás:)
      Ha tudok segíteni, akár privátban, tudsz nekem mailt küldeni itt a bal oldali palackpostás résznél:)

      Törlés
  2. Nagyon szepen koszonom a valaszodat! :-)
    A tobbi kerdesemet akkor privatban teszem fel.
    Gratulalok a gyerkocokhoz es jo egeszseget kivanok Nektek!:-)

    VálaszTörlés
  3. Nagy gratu! Beírlak Titeket a naptáramba! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly