2012. szeptember 14., péntek

Maharaja étterem

Kimenőt kaptunk Anyósomtól, így éttermeztünk. Kivételesen nem Wang mester felé vettük az irányt (már nagyon régen tervezek egy friss bejegyzést róla is, de majd egyszer), hanem végre ellátogattunk a Maharaja nevű indiai étterembe, amit többen melegen ajánlottak. 


Eddig a honlapon látott árak tartottak vissza igazából. Meg hogy indiaiból két kedvenc is van: A Punjub, ahol a főételek nagyon finomak, illetve a Kohinoor a Westendben, ahol meg a Naan verhetetlen. Mind a kettő jelentősen alacsonyabb árkategóriában, de azért egy próbát érdemelt a hely. Ennyiben maradunk;)

Szóval kezdődött azzal, hogy megközelíthetőségre és parkolása a Bécsi út nem a legideálisabb célpont. Aztán miután ezt a kérdést, csak sikerült kipipálni, folytatódott azzal, hogy nem fogadnak el kártyát (ezen rendszeresen fel tudom bosszantani magam több okból is, de ebbe most ne menjünk bele). Kis sétával ezt a problémát is leküzdöttük, s már masíroztunk is be az étterembe, ami olyan szempontból mindenképpen jellegzetes, hogy kicsi (max. 20 ember fér be) és összetéveszthetetlen fűszeres illat lengte be. 


Az étlap tökéletesen megegyezett a neten látottal. KáeM Handi bárányt választott, én a barátosnőm által ajánlott Maharaja csirkét (szárított gyümölcsökkel), köretnek pedig mind a ketten Paneer Naan mellett döntöttünk. Italnak mangólevet kértünk. 


A kiszolgálás gyors és udvarias volt. A tálalás jellegzetesen indiai, kiemelném, hogy az italt is így tálalták, ami kifejezetten tetszett. Az ételek frissek, forrók gusztusosak. Természetesen tökéletesen jól laktunk a kicsinek tűnő adag felével. A maradékot szinte kérdés nélkül csomagolták - külön felár nélkül! A számla pedig magas volt, ahogy arra számítottunk is (11 ezer borravalóval). 

Kipróbáltuk, finom volt, jó volt, de nem leszünk gyakran visszatérő vendégek, mert azért ennél jelentősen komolyabb ellátást is el lehet érni ennyi pénzért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly