2012. április 19., csütörtök

Babpüré

Annyira tetszett az Iguanaban, hogy gondoltam itthon is megpróbálom előadni. Nem lett rossz, bár nem az, amit ott kóstoltunk. Majd legközelebb. Nem aggódtam, hiszen ebédnél már tudtam, hogy Wangnál  (újabban a Gizella utcát preferáljuk) lesz a vacsora…ahol csupa (számunkra) újdonságot kóstoltunk, s ahol ismét bekönyörögtem magam (na jó KáeM intézte;)) a konyhába. Csak nekünk megmutatták a zellerszeletelést, pedig ehhez még a vacsorájukat is meg kellett szakítani. Innen is hálás köszönet nekik. 谢谢


Babpüré
1 db 400 grammos babkonzerv
4 gerezd fokhagyma
só, bors
2 ek olívaolaj
2 szál újhagyma
A késes robottal krémesre dolgozzuk és behűtve tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly