Annyira tetszett az Iguanaban, hogy gondoltam itthon is megpróbálom előadni. Nem lett rossz, bár nem az, amit ott kóstoltunk. Majd legközelebb. Nem aggódtam, hiszen ebédnél már tudtam, hogy Wangnál (újabban a Gizella utcát preferáljuk) lesz a vacsora…ahol csupa (számunkra) újdonságot kóstoltunk, s ahol ismét bekönyörögtem magam (na jó KáeM intézte;)) a konyhába. Csak nekünk megmutatták a zellerszeletelést, pedig ehhez még a vacsorájukat is meg kellett szakítani. Innen is hálás köszönet nekik. 谢谢
Babpüré
1 db 400 grammos babkonzerv
4 gerezd fokhagyma
só, bors
2 ek olívaolaj
2 szál újhagyma
A késes robottal krémesre dolgozzuk és behűtve tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.