2011. június 13., hétfő

X-Men kezdetek: Farkas


A vasárnapi mozi után, úgy éreztük mindenképpen megérdemel egy esélyt, a rossz kritikák ellenére is. Gyorsan begyűjtöttük hát és már indult is a mozi délután:)


"James Logan (Farkas) gyermekkorában fedezte fel, hogy különbözik a többiektől. Később a féltestvérével, Victorral titkos katonai programban vesznek részt. James azonban hamarosan hátat fordít az osztagnak, amivel kivívja a program egyik vezetője, Stryker tábornok ellenszenvét. A tábornok Victor segítségével tőrbe csalja Farkast, és az akciónak áldozatul esik a barátnője. Ráveszi Farkast, hogy részt vegyen a kísérleti szérum kipróbálásában, aminek hatására emberfeletti erőre tesz szert. Ám Farkas önállósítja magát, és ettől kezdve csak egyetlen cél érdekli, hogy leszámoljon az ellenségeivel."


Már az elején hibának találtuk, hogy honnan is lehetnek farkaskarmai gyerekként, ha a későbbi részekben (időrendi szempontból) arra utalnak erősen, hogy a különleges fém, csak egy katonai kísérlet eredményeként került a testébe, amire azért választották ki, mert hihetetlen gyorsan gyógyul. 


Aztán ez persze kitisztult szépen sorban minden. A végére arra jutottunk, hogy jelentősen kevesebb hiba van benne, mint a másik megelőző részben, s jobban is tetszett:) De gyakoribb nézésre mindenképpen maradunk az eredeti három résznél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly