2011. június 11., szombat

Másnaposok 2.Három film is volt versenyben ma estére, ez nyert első körben...de jönnek majd a többiek is. Reméltük, hogy sikerült megközelíteni az első részt. Nos mondjuk.....


"Négy jó barát csapott egy eszelős bulit, másnapra totális rövidzárlatra ébredt, és fejfájósan próbálta kideríteni, mi történhetett vele az előző éjjel - a Golden Globe-díjas film 2009. nyarának legnagyobb mozis szenzációja lett, azóta pedig kultikus tiszteletnek örvend azok körében, akik voltak már valaha másnaposak, vagy tervezik, hogy legyenek. 
Ezúttal Stu (Ed Helms) mondja ki a boldogító igent, méghozzá Thaiföldön. A szesztestvérek természetesen így sem maradnak ki a mulatságból, de csalódottan kell tapasztalniuk, hogy Stu - tanulva az eddigiekből - óvatos kerti partit tervez a hepajozás helyett. Ám még a legtávolabbi földrészeken is igaz a régi mondás: ember tervez és aztán mások végeznek vele. Las Vegas semmi ahhoz képest, ami Bangkokban történhet. A haverok újabb agyatlan kalandok során mennek keresztül - hiszen lételemük a botrány, a káosz és pár doboz fejfájás elleni gyógyszer."


Nem volt rossz a film, rengeteg olyan jelenet és szöveg volt benne, amikor rázkódott a sor a moziban a nevetéstől. De nem feltétlenül tett jót, hogy teljes egészségben az első rész analógiájára készült (az alapsztori szinte teljesen ugyanaz....isznak - nem emlékeznek semmire - az egyik cimbora eltűnik - kutatás/kalamajka - megtalálás - esküvő/happy end). Csakhogy annyira görcsösen igyekeztek, hogy túlszárnyalják az első részt, hogy helyenként kicsit durva lett, már-már gusztustalan, feleslegesen eltúlzott. A 16-os karikát erősen indokoltnak éreztem, sőt a 18-as is nyugodtan elfért volna....s azért jó lenne, ha szigorúbban is vennék, mert a film után a kifelé sétáló 10-12 éves gyerekek nem tudom hová tudják magukban eltenni bizonyos jelentek (na meg a végén bemutatott fotók) tartalmát. Mindenesetre gyenge gyomrúaknak és prűdeknek nagyon nem ajánlott...s nem volt hátrányos, hogy a táskámat végig a pocakom előtt tartottam, így Zsebi nem tudott belekukucskálni;)

A poszter és a képek köszönettel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly