2010. április 4., vasárnap

Fehér csokis kekszhurka

Nem akartam a kakaós változatot. Így most kitaláltam egy újat. Jól sikerült, bár kicsit lágyabb, mint az ihletadó.



Fehér csokis kekszhurka
Hozzávalók: 15 dkg margarin, 1 dl tej, 10 dkg fehér csoki, 2 csomag vaníliás cukor, fél dl krémlikőr,  1 marék dió, 2 marék háztartási keksz (fél zacskó), 6 db babapiskóta
A margarint a tejjel, cukorral, krémlikőrrel és a fehér csokival összeolvasztottam. Amíg kicsit hűlt durvára aprítottam a diót és durvára törtem a kekszet, a babapiskótát. Majd a masszához kevertem. Folpackkal kibélelt őzgerinc formába simítottam és egy éjszakára hűtőbe tettem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly