2010. április 25., vasárnap

Fokhagymás tejfölös sertés karaj

Nem tudtunk ellenállni a szép időnek és ismét grillezésre adtuk a fejünket. Ezúttal sertés mellett döntöttünk. Nagyon finom lett, bár jót tett volna neki, ha kicsit több ideje van állni a pácban…lassan azért csak belejövünk ebbe a dologba is. KáeM ma már profi parazsat alkotott.



Fokhagymás tejfölös sertés karaj
A pác: 2 méretes fokhagyma gerezd, két kanál tejföl, só, némi olíva olaj alaposan összekeverve. Ebben négy nagyobb szelet karaj pihengetett egy délelőttöt. Grillen sültek meg, utána pedig krumplipürével és tejfölös vegyes salátával kerültek a pocakba. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly