2010. április 24., szombat

Poligamy



Már moziban is tervben volt, aztán elmaradt. Most végre sorra került. Remekül szórakoztunk. A zenéje is nagyon tetszett. Ugyan a miértre a végéig sem sikerült választ kapni, de ettől még mulattató volt nagyon.



Az Orosz Dénes forgatókönyvével és rendezésében készült Poligamy főszereplője egy Tv sorozatokat író forgatókönyves, András (Csányi Sándor) és kedvese, Lilla (Tompos Kátya) aki tanársegédként dolgozik egy egyetemen. Amikor beköltöznek közös lakásukba, látszólag úgy tűnik, felhőtlen boldogság vár rájuk, ám egy dolog mégis közéjük áll: Lilla esküvőt és gyereket akar, András viszont szívesebben élne még egy kicsit a feje fölé tornyosulni látszó felelőség nélkül. Amikor Lilla váratlanul bejelenti, hogy terhes, András nem éppen a felhőtlen boldogság érzése önti el. Ám…másnap reggel András egy vadidegen, gyönyörű nőt talál maga mellett az ágyban, és ettől a fordulattól kezdve a legkülönbözőbb lányokkal kerül viszonyba – ezzel együtt pedig a férfi-nő kapcsolat minden fázisát, minden lehetséges útját bejárja.

Néhány idézet is, mert éppen nyitva volt a gép is, amikor néztük a filmet.

Mi van hogyha valamit megkedvelek. Akkor vele nem szexelhetek, mert másnap eltűnik. Ez tényleg szívás.

Boldog, boldogtalannak mutogatja a melleit, csak nekem nem. Ez érthető, így próbálja elválasztani a munkát a magánélettől.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly