2010. április 2., péntek

Szerelem olasz módra



Nem tudom hogy lehet-e egy internet- és filmmániás (aka letöltésfüggő) kis családdal nagyobb kiszúrást tenni, mint amit a T-com tett velünk az elmúlt három és fél hónapban. Megrendeltük ugyanis a netet, még mielőtt kiköltöztünk. Ígéretük szerint ki is jöttek bekötni, majd közölték, hogy amíg fagy ez lehetetlen…innen volt herce-hurca, amit azt hiszem megér majd egy külön postot, de most inkább a címadó filmről. 



Szóval sanyarú sorsunkban a letöltés helyett ismét jócskán bővült az eredeti filmgyűjteményünk, ami eddig sem volt kicsi, hiszen ami nagyon tetszett azt eddig is megvettük, de zsákbamacskát nem szeretünk venni…ahhoz kicsit drága mulatság. Na de hallottunk a filmről másoktól, hát gondoltuk megnézzük. 



Már régebben vettük, aztán valahogy nem szántuk rá magunkat, hogy megnézzük. Nem tudom miért vannak ilyen filmek, amiket megveszünk aztán elég sok idő mire lejátszásra kerülnek…ami ha már láttuk a filmet nem is meglepő, na de teljesen ismeretlen filmnél nem annyira szokványos. Már megint elkalandoztam. Szóval a film. Egy sima hétköznapon választottuk a tv minősíthetetlen kínálata helyett. S nagyon kellemesen csalódtunk. Dőltünk mind a ketten a röhögéstől. Bevallom nem annyira a teljes film egésze fogott meg, inkább a poénok. Romantikus szerelmes alkotás, de valahogy érzésem szerint a szerelmi szálat nagyon jól sikerült elbújtatni a nevettető megmozdulások mögé. 



Jake Bianski egy halpiacot üzemeltet Észak-Bostonban, csupa olasszal körülvéve. Évek óta odáig van Isabelláért, aki egykor a barátnője volt, ma azonban már házas, három gyereke van, és továbbra sem érdeklődik Jake iránt. A férfi azonban mindenkinek úgy mesél róla, mint a barátnőjéről, többek között a szemrevaló állatorvos Marisának is, akivel alkalmazottai hozták össze egy szingliklubban. Marisa érdeklődik Jake iránt, amíg az el nem kezd beszélni "barátnőjéről". A férfi végül megkéri a lányt, hogy legyenek csupán barátok. Így is lesz. 
Jake és Marisa mindketten olasznak tettetik magukat a másik előtt, látszólag különböző, ám végső soron igen hasonló okokból. Ahogy a baráti kapcsolat halad előre, Jake lassan elbizonytalanodik a lányt illetően. Kétségek gyötrik, és nem mer lépni, hiszen mi lesz, ha Isabella mégis beadja a derekát. Mi lesz akkor, ha kiderül, hogy Marisa éppúgy nem olasz, ahogy Jake sem?” 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly