2010. április 11., vasárnap

Amerikai pite 5. – Pucér maraton






A harmadik rész után valahogy nem kaptak akkora figyelmet. De azért láttuk a negyediket és a hetediket is. Most az ötös került sorra. 



Nem volt rossz, voltak benne aranyos poénok, de számomra messze nem volt annyira remekbe szabott, mint az első három (a harmadik az abszolút kedvenc). Természetesen hozza az elvárt (itt-ott talán már gusztustalan) színvonalat, pia és szex minden formában, na és persze a végén győz az igaz szerelem…vagy valami olyasmi;) 



A felcsigázó sorok: „Ez a pite is olyan hatalmasat fog durranni, mint az eddigiek! A történet középpontjában ezúttal Erik Stifler, Matt és Steve unokatestvére áll, akinek eltökélt szándéka, hogy bármilyen áron is, de mindenképpen el akarja veszíteni a szüzességét. Persze a legifjabb Stifler a család idősebb férfitagjainak hagyatékát sem kótyavetyélheti el, így hát kénytelen indulni a kollégium meztelen futóversenyén. S az sem meglepő, hogy a számtalan próbálkozását a gyengébb nem képviselőinél, viccesebbnél viccesebb jeleneteken keresztül láthatjuk.” 



A képek és a beharangozó a portról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly