2010. április 27., kedd

Páros mellékhatás


A kimerítőnek egyáltalán nem gondolt, majd mégis azzá váló főzőcske után vasalásra adtam a fejem. Ez a tevékenység viszont úgy az igazi, ha közben van nézhető műsor is. Hát most volt. Már nem is emlékszem, hogy hol és mit hallottam/láttam a filmről, de valamiért bekerült a meg akarom nézni listára. Tegnap este sor is került rá.


„A Vince Vaughn eredeti ötletéből készült fergeteges vígjátékban négy középnyugati férj és feleség egy trópusi szigeti üdülőparadicsomba utazik az egyik pár ötlete nyomán, akik a házasságukat szeretnék rendbe hozni ezen a vakáción. A másik három kettős kapva kap a remek alkalmon, és alig várják, hogy kedvükre fürdőzzenek, jet skizzenek, és elmerüljenek az édeni örömökben. Csakhogy hamarosan rá kell döbbenniük, hogy az üdülő terápiás foglalkozásai nem fakultatívak. Kiderül, hogy az eleinte kedvezőnek tűnő nyaralásnak ára van: szembe kell nézniük a problémáikkal.”

Többnyire tényleg fergeteges vígjáték, mi legalábbis nagyon jól szórakoztunk. Voltak benne elgondolkodtató pillanatok is (na persze ezek is kellemes  humorral fűszerezve) és nagyon tetszett a vége, mert sikerült frappánsan, romantikusan, de azért nem ömlengősen megoldani. Biztos előkerül még máskor is, már csak a gyönyörű óceánparti jelenetek miatt is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly