2008. október 16., csütörtök

Milford almás tea



Mert nagy laikus rajongója vagyok a teának gondoltam megosztom, hogy mi az éppen aktuális kedvenc.




Mindig van olyan, amibe éppen nagyon beleszeretünk, aztán persze egy idő megunjuk. Van itthon számtalan féle tea, többnyire filteres, de azért van szálas is. Mindegyiket picit másként kedvelem, másfajta cukorral, mézzel, esetleg üresen, teljesen változó. Azért többnyire édesen, mert nekem akkor is az marad a tea, ha sokan állítják is, hogy az úgy nem az igazi.


Nem csak télen szeretem, hanem nyáron is, forrón, melegen, langyosan, hidegen és jegesen is.
Tavaly előtt karácsonykor már volt egy almás kedvenc, akkor az almás-fahéjas a liptontól, amit nagyon sokáig ittunk, egészen addig, amíg – érzésünk szerint – el nem rontották az ízesítését.



Nagyon örültem mikor megjelentek a Milford teák itthon is, annak meg főleg, hogy a szomszédos kis bolt a teljes választékot kínálja, ahogy a Teekanne teákból is. Így nem volt nehéz dolgom, hogy beszerezzem, miután egy kollegám adott egy filtert, hogy kóstoljam meg. Most egy darabig biztos befutó lesz:)

De azért természetesen a régi kedvenceket sem felejtjük el, fogok írni az itthon található teákról egy bejegyzést majd. Mint ahogy biztosan jönnek újabbak is, mert hamarosan szeretném kipróbálni az alábbi két ízt is mindenképpen.






/A képek az internetről származnak/

2 megjegyzés:

  1. Hello!
    Hol lehet kapni ilyen almás teát???

    VálaszTörlés
  2. Helló! Én a szomszédos kisboltban vettem, annak idején, de Metroban és Sparban is láttam azóta.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly