2008. október 31., péntek

27 idegen igen


A tegnapi nem jegyzik kategóriás hideg vacsora helyett inkább egy filmről írok ma: A bejegyzés tehát mozizós, de még sem. Nem moziban láttuk a filmet, hanem otthon dvd-n. A lánybúcsúmra vettem meg, mert azt olvastam róla valahol, hogy kifejezetten jópofa film egy ilyen alkalomra. Nos nem néztük meg akkor, ezer más dolgunk volt és rengeteg megbeszélnivalónk is.;) Viszont egyik este a szokásos felismerés után (a tv-ben nincs semmi számunkra érdekes) végre kicsomagoltuk.

A film maga egy nagyon aranyos romantikus vígjáték, különösebb tanulság nélkül. Limonádé a javából, jól megcukrozva, ahogy az várható happyenddel:)


A borítón az alábbiakkal hangolnak a filmre:

Jane (Katherine Heigl – Felkoppintva, A Grace klinika) idealista, végtelenül romantikus és mindenkinél önzetlenebb nő. Már 27 alkalommal állt boldogan az oltár előtt – koszorúslányként. Ám amikor a főnöke, George (Edward Burns – Holiday), akiért titokban rajong, szerelemre lobban Jane húga, Tess iránt (Malin Akerman – Agyő, nagy Ő!), hősnőnk kénytelen végre a saját boldogsága – és álomesküvője – érdekében is lépéseket tenni…

Az ördög Pradát visel forgatókönyvírójának elbűvölő filmje igazi csemege a romantikus filmek kedvelői számára.


Egyébként valóban tökéletes választás lehet lánybúcsúra vagy egyéb csajos estékre, de azt sem mondom rá, hogy fiúk számára nézhetetlen. Nálunk nem kerül be a bármikor filmek listájába, de azért még elő fog kerülni. (erről a listáról is hozok nem sokára egy írást)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly