Tipikus gombhoz a kabátot ebéd volt a mai. Adott volt a saláta (Fokhagymás-ecetes-olajos sült paprika), amire így az őszi időszakban általában erősen rá vagyok cuppanva. A meglepő az, hogy idén KáeM is;) Szóval valami natúrabb jellegű húst kerestem.:)
Fetával töltött baconnal göngyölt csirkemell
Hozzávalók:
6 szelet csirkemell (30 dkg - CH 1,2g)
10 dkg bacon (CH 0,0g)
10 dkg feta sajt (CH 2,5g)
némi víz (CH 0,0g)
kevés olaj (CH 0,0g)
só, bors (CH 0,0g)
1. A csirkemell szeleteket sózzuk, borsozzuk és enyhén megklopfoljuk.
2. A lecsöpögtetett feta sajtot 6 szeletre vágjuk. Minden szeletet beburkolunk egy csirkemell szelettel, majd a baconnal is körbetekerjük.
3. Kikent tepsibe sorakoztatjuk a batyukat, kevés vizet öntünk alá (negyedig érjen a húsoknak) és fóliával letakarva a hús puhulásáig sütjük. Majd a fóliát levéve a bacon pirulásáig folytatjuk a sütést.
4. Krumplipürével és savanyúsággal tálaljuk.
CH összegző:
Az egész adag összesen: 3,7 gramm
1 batyu köret és savanyúság nélkül: 0,6 gramm
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.