2011. október 6., csütörtök

Agymenők - The big bang theory

Már nem emlékszem hol akadtam rá a sorozatra, mármint konkrétan arra, hogy érdemes megnézni. De nagyon örülök, hogy rávetettem magam, csak azt bánom, hogy ilyen sokáig vártam, hogy megnézzem.


Régen dőltem ennyire a röhögéstől:P S nem utolsó sorban a zenéje is nagyon jó (hogy mennyire tetszik azt talán remekül jelzi, hogy lecseréltem az imádott csengőhangomat;)). Egyetlen dolog nem tetszik, de ez sosem szokott az ilyen sorozatoknál...nem szeretem, hogy elve adott a röhögés, ne akarják megmondani, hogy hol kell vigyorognom.


Iszonyatosan jó beszólások vannak benne, ügyes volt, aki a magyar szöveget alkotta. Érdemes lett volna idézeteket gyűjteni, de tartok tőle, hogy a kép és a szövegkörnyezet nélkül nem lennének olyan mulattatóak. De azért egy nagyon kedveset mégis: "Nőj már fel, az interneten nincs helye az igazságnak."


Magyarul az első két évadot lehet megnézni. Angol eredetiben már 5. évadnál járunk. Kedves barátok, akik szintén nézték azt mondták, hogy angol eredetiben még mulattatóbb:) Talán rávetem magam:)

3 megjegyzés:

  1. Szia!

    Mi is imádjuk! Angolul nézzük a kezdetek óta, néha elcsíptem a tv-ben magyarul...hááát, inkább szokj át te is az angolra ;)

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom az előttem szólóhoz, eredetiben sokkal jobb (mint általában)!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly