2009. március 20., péntek

EyeCandy

Ha játék, akkor én nem maradhatok ki. De nem lesz tíz, bevallom nem vagyok az az elérhetetlen pasik után vágyódós típus. Ha sorrend, akkor az első mindenképpen az én imádott kedvesem: KáeM.

Na de nézzük a nagyvilágból, nem sorrendben, csak ahogy eszembe jutottak:



Pierce Brosnan: James Bondnak is sármos volt már, a Thomas Crown ügyben is nagyon tetszett, de a Mamma Miában „szerettem bele” végleg.

Leonardo DiCaprio: kislánynak szerettem a Rómeó és Júliában és a Titanicban is, de velem együtt felnőtt és iszonyatosan jó színész lett szerintem, akinek a romantikus szépfiú szerep ugyanolyan jól áll, mint mikor rosszfiút játszik.

Sir Sean Connery: nagyjából a nagypapám lehetne, de nagyon szeretem a filmjeinek legtöbbjét.

Richard Gere: kell ezt magyarázni ez olyan lány esetében, aki a Micsoda nőn nőtt fel?;)

Alföldi Róbert: nagyon szimpatikus volt anno az RTL Reggelijében még a kezdetekkor. Tetszett, ahogyan a Nemzeti Színház megnyitóján szerepelt az Ember tragédiájában.
A képekért a google képkeresőt illeti hála.

2 megjegyzés:

  1. igen, Leo, Leo, és mégegyszer Leo.. 10 áve biztos, hogy mindenkinél rajta lett volna a listán, vagy 15 éve... akkor a szépségéért szerettük, most meg már inkább a teljesítményéért... érdekes ez.. na azért még most sem csapnám rá az ajtót, ha bekopogna egy vacsoráért..-):) jó, hogy válaszoltál, köszi!!

    VálaszTörlés
  2. DP! :) Én köszönöm, hogy ilyen klassz játékot találtál ki. Mééééég;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly