2009. március 2., hétfő

Eddig bírtuk egymást

Az új sablon meg én. Nem tetszett, hogy a szerkesztésben beállított (adott esetben többszörösen javított) formázásaimra fittyet hányva úgy jeleníti meg a bejegyzéseket, ahogy neki tetszik. Számomra rendetlennek tűnt, ahogy ő megjelenített, mi pedig nem vagyunk ilyen rendetlenek. Kerestem inkább másikat, olyat, ami kezesebb, könnyebben kezelhető, legalábbis számomra. Még alakítás alatt. Színvilágra erősen hasonlatos a kezelhetetlen elődhöz.

4 megjegyzés:

  1. En speciel anno ezert hagytam el a freeblogot. Beallitottam h ariel betutipus, sorkizart, erre hozta, verdanaban, kozepre igazitottal. Minden egyes post utan irhattam at kezzel a html kodot, ami egyebkent nem gond, csak ha olyan mint sajtreszelevel rej....ni. Enyhen szorakoztato, de inkabb fajsdalmas

    VálaszTörlés
  2. Szia! A freebloggal a kapcsolatunk már a regisztrációnál megpecsételődött, nem akarta elfogadni. A blogger simán vette ezt az akadály, ezért esett rá a választásom, a saját sablonokkal nem is volt vele gondom, így mégis maradtam a saját sablonnál...amúgy is tündököljön a személyiségem (meg a szerénységem:P) ne a sablon:DDDDD

    VálaszTörlés
  3. En elmeletileg informatikus vagyok, de lemaradtam az egyszerubb html formazasoknal ha webrol van szo, igy en egy profit kertem meg, hogy csinalja meg a blogom. JObarat, megcsinalta ingyen, de lassacskan itt az ideje a design valtasnak, remelem iden is megcsinalja:)

    Ha gondolod megadom a kontaktjat..:D

    VálaszTörlés
  4. Köszi! De a másik szerző KáeM informatikus:) Szóval viszonylag közel van segítség. Amúgy meg szeretek szórakozni a szerkesztgetéssel.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly