2008. december 3., szerda

Hólabda

Hólabda
Barna piskótát sütünk 10 tojásból amihez 8 evőkanál forró vizet is adunk. A gáz tepsiben sütjük, és kihűlés után kettévágjuk.
Krém: 3 dl tejben 5 kanál lisztet sűrűre főzünk, közben 25 dkg rámát 25 dkg porcukorral, 2 vaníliás cukorral habosra keverünk. Miután a főzött krém kihűlt apránként hozzáadjuk a rámás, porcukros keveréket. A kettévágott piskótát megkenjük a krémmel. Majd pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk, oldalát megkenjük a krémmel, majd kókuszba forgatjuk, végül tetejét is megkenjük krémmel, majd megszórjuk kókusszal, vagy kakaópórral, esetleg bevonhatjuk tortabevonóval is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly