2008. december 30., kedd

Esti mesék




Karácsonykor vagyis az utána következő szombatra is bevállaltunk egy mozifilmet. Ahogy szoktam, most is álljon itt a mozi oldaláról a tájékoztató:






"Az Esti mesék című komédia Skeeter Bronson (Adam Sandler), az elismert építész és ezermester története, aki minden este lefekvés előtt remekbeszabott történeteket mesél unokaöccsének és unokahúgának. Skeeter élete akkor fordul fel fenekestül, mikor ezek a mesék valamiféle mágikus úton valósággá válnak. A Walt Disney Pictures 80 millió dollárból készített családi fantasy-vígjátéka a karácsonyi szezon és a téli szünet egyik legnagyobb dobásának ígérkezik, szórakozásból pedig bizonyosan nem lesz hiány, hiszen a Hajlakk című musical tavalyi remake-jéből sikert kovácsoló Adam Shankman vállalta el a film rendezői munkálatait."



Nos a film ötlete mind a kettőnknek nagyon tetszett. A megvalósítással voltak apróbb problémáink, de azért tényleg tetszett. Jól szórakoztunk. Gülüke (a tengerimalac) szenzációs volt:) A csalogató szöveg egyébként nem éppen fedi a valóságot, hiszen nem minden este mesél, csak azon a pár estén, amikor a nővére elutazik és rábízza gyerekek esti felügyeletét.




Természetesen a srácok nagyon megkedvelik az előtte alig ismert nagybácsit és a nappali felügyelőjükkel is kialakul a románc. Ahogy pedig az lenni szokott jön a bonyodalom is a boldog vég előtt. Hősünk viszont mindent megold és egy látványos kaszkadőr mutatvánnyal el is érünk a végkifejlethez. Összességében a film egy aranyos romantikus vígjáték.





Képeka film hivatalos angol weboldaláról és a mozi oldaláról származnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly