2011. november 29., kedd

Parmezános sertés szelet

Egyszerű párizsias hús is lehetne, de meg kellett kicsit bolondítani, ezért került bele kevés reszelt parmezán sajt is. Sült krumplival és uborka salátával remek vacsora lett belőle, de a méregetést elmulasztottam, így pontos szénhidrát értékekkel nem szolgálhatok.


Parmezános sertés szelet
Hozzávalók:
4 szelet sertés karaj
1 tojás
0,5 dl tej
kb. 10 dkg liszt
2 dkg reszelt parmezán sajt
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, enyhén kikloffoljuk. A tojást, a tejet a liszttel némi sü hozzáadásával palacsintatészta sűrűségűre keverjük, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot is. A húst megmártjuk lisztben, majd a sajtos masszában, végül forró olajban megsütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly