Egyszerű párizsias hús is lehetne, de meg kellett kicsit bolondítani, ezért került bele kevés reszelt parmezán sajt is. Sült krumplival és uborka salátával remek vacsora lett belőle, de a méregetést elmulasztottam, így pontos szénhidrát értékekkel nem szolgálhatok.
Parmezános sertés szelet
Hozzávalók:
4 szelet sertés karaj
1 tojás
0,5 dl tej
kb. 10 dkg liszt
2 dkg reszelt parmezán sajt
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, enyhén kikloffoljuk. A tojást, a tejet a liszttel némi sü hozzáadásával palacsintatészta sűrűségűre keverjük, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot is. A húst megmártjuk lisztben, majd a sajtos masszában, végül forró olajban megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.