2011. november 14., hétfő

Csak tudnám hogy csinálja


A vasaláshoz van szokásos filmem (Büszkeség és balítélet - BBC sorozat változat…nem tudom megunni), de azért néha szoktam újdonságot is választani. Most erre esett a választásom. Nem bántam meg, bár nyilván így kicsit lassabban megy a célmunka, elvégre a filmre is figyelni kell;)


Előzetes /meg a képek/ a portról:
"Kate Reddy egy bostoni finanszírozási vállalat menedzsere, és megszállottja a munkájának. Este ér csak haza elbűvölő, nemrég munkanélkülivé vált férje, Richard és két gyermekük mellé. Ez egy non-stop dolog, ahol nincs megállás, bár édesanyja és legjobb barátja többször is figyelmezteti, hogy nem lesz jó vége. Amikor Kate egy új ügyfele miatt folyamatosan utazni kényszerül, Richard pedig szintén dolgozni kezd, egyre kevesebbet találkoznak, ráadásul Kate egy jóképű új munkatársat kap, Jack Abelhammer személyében, aki komoly érdeklődést tanúsít iránta."


A film kicsit sarkos, kicsit kihegyezett és nagyon amerikai, de ettől még szerethető, élvezhető és tanulságos lehet egy magyar dolgozó anyukának is:) Zsebi még kicsi, de azért itt-ott már most sikerült magamra ismerni:P A szereplő választás nagyon tetszett, bár a Szex és New York után kellett pár perc, míg megszoktam SJP-t anyuka szerepben. A hódító Brosnan mindenesetre szuper volt. Jó esetben elő fog még máskor is kerülni, bár a plakáton lévő mondaton azért kicsit kikattantam:S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly