2011. november 10., csütörtök

Fetával töltött sült paprika

Emlékeim szerint láttam valami hasonlót Fahéj és Fetánál, aztán Gabojszánál is. Aztán nem olvasgattam receptet, csak csináltam ahogy jól esett. A végeredmény finom lett, de végülis egyikre sem hasonlít igazán:)


Fetával töltött sült paprika
Hozzávalók:
2 kápia paprika (15 dkg - CH 4,5g)
10 dkg feta sajt (CH 2,5g)
2 szelet bacon (4 dkg - CH 0,0g)
bors, oreganó (CH 0,0g)
olívaolaj (CH 0,0g)
A bacont apró kockára vágjuk és kevés olívaolajon megpirítjuk. Rádobjuk a fűszereket és a kockára vágott fetát, majd összeforgatjuk. A paprikákat félbevágjuk és eltávolítjuk a magházat, bele kanalazzuk a baconos fetát, kevés olívaolajjal meglocsoljuk és 200 fokos sütőben 30 perc alatt készre sütjük.

CH összegző:
4 db összesen: 7 gramm
1 db: 1,8 gramm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly