2011. november 20., vasárnap

Mr. Popper pingvinjei


Még a moziplakát hívta fel a figyelmünket a filmre. Aztán szülővé válásunk okán nem jutottunk el megnézni. Most végre bekerülhetett a játszási listába.


Ajánló (képek is) a portról:
"Tom Popper (Jim Carrey) sikeres üzletember. Nem hiányzik belőle a jó szándék, de nincs ideje használni. Képes szeretni, csak régóta nem próbálta: értekezletek, határidők, bevételi kimutatások, üzleti sikerek és diadalok szédületében él évek óta, a családját viszont elhanyagolja.Egy nap az ügyvédje különös eseményről értesíti: örökölt egy pingvint - akit egy véletlen félreértés következtében még öt társa követ. És Popper úr élete attól kezdve átalakul. A szelídnek látszó, csámpás és frakkos madárkák felforgatják az életét. Miközben elegáns New York-i lakosztálya jeges vidámparkká, az élete pedig téli túlélőtúrává alakul, Mr. Popper élvezni kezdi vendégei társaságát, és végül újra megtanul szeretni, és törődni."


Nagyon szeretjük Jim Carry-t, eddig még nem láttunk olyan filmet, amiben ne tetszett volna. Ebben is nagyon jól játszotta a szerepét. A pingvinek nagyon aranyosak, bár kicsit sok ez a jó és vicces tulajdonság, amivel felruházták őket. Az állatok egyébként egész jól sikerültek, a kezdeti megállapítás után - hogy ezek nem igazi állatok - hamar tudtunk azonosulni velük:) A sztori maga nem annyira nagy durranás, s a végkifejletben kicsit kevés szerep jut a pingvineknek - persze a nyilválvalón kívül, hogy ők térítik ismét jó útra a szegény főhőst. Viszont pocakfájdítóan jó poénok vannak benne, így biztosan máskor is fogjuk még nézni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly