Annyira bejött a kínaiakban kapható verzió, hogy gondoltam itthon is megpróbálom. Nem lett rossz, de meg sem közelíti Wang mester verzióját. Szóval próbálkozom tovább;)
Szárzeller saláta
Hozzávalók:
1 dkg barna cukor (CH 9,7g)
1 kk só (CH 0,0g)
1 ek ecet (CH 0,0g)
frissen őrölt bors (CH 0,0g)
víz (CH 0,0g)
szárzeller (32 dkg - CH 16,0g)
A zeller kivételével összeforraljuk a hozzávalókat, majd a még forró lébe tesszük a vékonyra vágott zellert. Kihűtve tálaljuk.
CH összegző:
4 bőséges adag összesen: 25,7 gramm
1 adag:6,4 gramm
Ezek a számok kicsit csalósak, mert konkrétan szárzellerre nem találtam számot, és hát az sem biztos, hogy az összes salátaöntet megesszük;)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.