2011. április 30., szombat

Kohinoor - Gyorsétterem



Múlt héten veszett éhesen toppantunk be a WestEndbe, s ahogy beléptünk rögtön meg is láttuk ezt az indiai jellegű gyors éttermet. Nem is keresgéltünk tovább, csak itt néztük meg jó alaposan a kínálatot. Egy-egy húsos főételt választottunk jó kis frissen sült naannal, és gyömbér, illetve rózsaüditővel. Nagyon finom volt, de annyira éhesek voltunk, hogy elmaradt a fotózás és a bejegyzés is. Alapvetően drágább a hely, mint egy átlagos gyorsétterem (4200 pénzt hagytunk ott), de hát sokkal jobb is:)


Ma ismét úgy alakult a nap, hogy nem főztem itthon és már nem is volt kérdés, hogy merre megyünk enni. Ezúttal a húsos tál mellett döntöttünk, amit két személynek is ajánlanak. Ezen 5 féle húsos főételből van egy-egy kisebb adag, illetve naan és rizs. Ezutóbbit kicseréltettük még egy naanra és kiegészítettük a rendelést két gyömbér üditővel, így fizettünk 3500 forintot. 


Mondanom sem kell, hogy nem tudtuk megenni ezt a hatalmas adag kaját, de ismét nagyon finomnak minősítettük, biztosan fogunk még náluk enni. Bár ezúttal a gyömbér üditíő kicsit csípősre sikeredett, nem volt olyan kellemesen finom, mint az elmúlt alkalommal. Azt sajnos nem tudom felsorolni, hogy konkrétan mi minden volt a tányéron, de vajas csirke, tikka masala csirke biztosan, s két féle marhából készült curry is.

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem a konyhájukat. Ha a Nőkkel a városban járunk leggyakrabban mi is itt kötünk ki. :)

    VálaszTörlés
  2. Már tavaly felfedeztem én is, de sajnos "csak ezért" bemenni Pestre...
    Ha mégis ott járunk, csak ide megyünk.
    Imádom a mangó lassit!
    A burgonyás, hagymamagos naan a kedvencem.

    VálaszTörlés
  3. Ha már újra felkerült a poszt újra megkérdezném: vannak húsnélküli teljes értékű fogásaik is? Előre is kösz a választ!

    VálaszTörlés
  4. @Névtelen Kedves Névtelen! Én nem is tudtam róla, hogy eltűnt. S ilyen kommentre sem emlékszem, de íme a válasz: ahogy láttam van több féle húsmentes fogásuk is. Szerintem egy próbát mindenképpen megér:)

    VálaszTörlés
  5. Köszi az ötletet! Kipróbáltam a vega-szekciót és tényleg nagyon finom volt.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly