2011. március 2., szerda

Gyorsított rántott csirkemell

Semmi komoly - mert ma eleve ilyen tipikus napom van: zöldborsos tyúkhúsleves, rántott csirkemell krumplipürével - , de ötletadó, meg magamnak feljegyzendő, mert nagyon jól sikerült. Naja...a lustaság néha csodákra képes, mert az egész abból született, hogy gyorsan túl akartam lenni a panírozáson.


Gyorsított rántott csirkemell
A csirkemell szeleteket a szokásos liszt-tojás-zsemlemorzsa helyett liszttel elkevert zsemlemorzsába, majd felvert tojásba, végül ismét a liszttel elkevert zsemlemorzsába mártottam. Ezután a szokásos módon, forró olajban sütöttem ki a szeleteket. 

Ízvilágra elvileg nem sok változás, mégis egyszerűbb elkészíteni és valahogy lágyabb a kész étel is:) 

4 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly