2009. április 5., vasárnap

Wang mester konyhája

Ma délelőtt elindítottuk a motoros szezont – idén március 15-én nem volt olyan nagy szabású évadnyitó, mint tavaly – kettesben. Balatonalmádi-ig mentünk le a „kertek alatt” vagyis semmi autópálya. Ott szerettünk volna ebédelni egy általunk már ismert étteremben, de sajnos nem volt nyitva, így az autópályán hazajöttünk, s végre meglátogattunk Wang mester konyháját. Már régóta készültünk, nem is bántuk meg, biztos, hogy még vissza fogunk térni. Jaa és igyekeztünk rendesen pálcikával enni, KáeM hősként tényleg azzal evett végig, én néha azért kést használtam.

Nézzük mit is ettünk:

Kétszer sült sertéshús (tulajdonképpen vékonyra szeletet szalonna darabok erős zöld paprikával átsütve):


Bárány pálcikákat, aminek nem emlékszem az étlapon szereplő nevében, de a konyhafőnök ajánlata részből választottuk:


Köretnek rizst kértünk, helyette azonban tésztát kaptunk (a pincér felcserélte a szomszéd asztaléval, de mivel 1) nagyon jól nézett ki 2) nagyon éhesek voltunk 3) a másik asztal sem reklamált, jóízűen elfogyasztottuk:)):


Desszertnek pedig sült banánt kértünk:



Az étterem nagyon jó, nagyon gyors és kiemelkedően kedves volt a kiszolgálás, semmi tolakodás. Az ételek bőségesek és finomak. Természetes volt, hogy elcsomagolják a maradékot. Árkategóriára finoman szólva baráti, a fent leírtakon kívül ittunk még négy üdítőt, s borravalóval együtt fizettünk 6400 forintot. Két apró negatívumot tudok csak mondani, az egyik, hogy a mi asztalunknál nagyon lehetett hallani, hogy mit beszélgetnek a konyhában (érteni nem, tekintettel arra, hogy nem általunk beszélt nyelven folyt a társalgás), a másik pedig az, hogy a terítés hagyott némi kívánnivalót maga után, az, hogy a tányérok sérültek voltak, nem annyira zavaró, de az, hogy nem volt sem só, sem bors, sem semmi ilyesmi az asztalon, az igen. (pedig a készlet megvolt nekik, láttam, csak valamiért gondolom elfelejtették kitenni). Ezen apróságok ellenére biztosan visszatérünk még.


Visszatérve a motorozásra, idén is napsütéses szezont, széles utat és gumifákat kívánok minden motorosnak. Vigyázzunk egymásra.:)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly