2009. április 13., hétfő

Szörnyek az űrlények ellen


Szeretjük az animációs filmeket. Az első és mindmáig nagyon jónak tartott a Shrek volt részünkről. Nos ez most megközelítette azt. Nagyon jó volt a film. Felnőtteknek és Amerikát ismerőknek jók a poénok benne, de az ilyen beállítottságúaknak nagyon jók. A kifelé menet hallott visszajelzésekből az ifjabb korosztálynál is sikeres a film.


A mozi oldalán az alábbiakat olvashatjuk:
Amikor Susan Murphyt, a kaliforniai lányt váratlanul telibe kapja egy űrbéli trutyival teli meteorit az esküvője napján, rejtélyes módon 15 méteresre nő. A hadsereg akcióba lendül, foglyul ejtik a lányt, és egy titkos kormányzati létesítménybe viszik. Itt elkeresztelik Drabáliának, és együtt őrzik egy szedett-vedett társasággal, amely a következő szörnyekből áll: a zseniális, de rovarfejű Dr. Csótány; a macsó félmajom-félhal Hiányzó Láncszem; a zselés és elpusztíthatatlan B.O.B., és egy 100 méteres lárva, a Rovaroszaurusz.
Börtönéveiknek azonban hirtelen vége szakad, amikor egy rejtélyes földönkívüli robot landol a Földön, és lerohanja az országot. Utolsó reményként (az Elnök kétségbeesett parancsára) H. Borgo tábornok vezetésével a szörnyek tarka társulatát vetik be, hogy legyőzzék a földönkívülieket és megmentsék a világot a közelgő pusztulástól.Mi az Aréna IMAX moziban néztük meg. Láttunk már másik 3D-s filmet, ez sem volt rossz így, de enélkül is élvezhető. Az, hogy nem papírszemüveget kellett használni, határozottan kellemes volt, az viszont, hogy az IMAX nincs felkészülve a nagy filmekre nem éppen: nincs pohártartó a székeken:(


A képeket szokás szerint a google segítségével találtam meg. Ez pedig a hivatalos magyar honlap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly