2011. december 21., szerda

Capuccinos bonbon

Három féle formám van, így három féle bonbon készült. Az elsőt már megmutattam, ez a második és készült egy harmadik Bounty-ra hasonlító. Erről is mindjárt. De előbb a capuccinos.


Capuccinos bonbon
Hozzávalók:
10 dkg Szerencsi Szerecsen csoki (CH 51,1g)
7,5 dkg fehércsokoládé (CH 47,3g)
6 dkg sűrített tej (CH 33,2g)
1 dkg capuccino por (CH 4,9g)
A szerecsen csokoládét megolvasztjuk, majd kikenjük vele a formát. Ezután fagyasztóban/hűtőben dermesztjük. Megismételjük a műveletet. Közben elkészítjük a krémet: a fehércsokoládét megolvasztjuk - nem kell folyós legyen, elég, ha keverhető, majd összedolgozzuk a többi hozzávalóval. Betöltjük a formába, végül szerecsen csokival lezárjuk és ismét dermesztjük. Végül óvatosan kifordítjuk a formából.

CH összegző:
15 db bonbon összesen: 136,5 gramm
1 db bonbon: 9,1 gramm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly